Sponsorater

Vi modtager dagligt ansøgninger om sponsorater til såvel enkelt ryttere som til klubber og arrangementer. Hvor end vi gerne ville hjælpe alle, er det desværre umuligt.

Sådan gør du:
Hvis du på vegne at din klub vil ansøge om sponsor støtte, skal du gøre følgende:

  • Skriv en kort ansøgning på mail og send den til info@optihorse.dk
  • Beskriv hvilken type arrangement det drejer sig om, forventet deltager antal, beliggenhed, dato og ikke mindst anfør hvis der er specifikke ønsker ifm sponsoratet.
  • Vedhæft link til klubbens hjemmeside eller direkte link til arrangementets side.
  • For at optimere vore ressourcer og for at kunne fordele vores sponsorpulje, bedes alle ansøgninger om sponsorater være os i hænde senest 1 februar.
    Ansøgninger modtaget efter denne frist vil ikke komme i betragtning.


Bemærk!
Vi sponsorerer ikke enkelt ryttere, men derimod udelukkende klubbers arrangementer og stævner.


Vi håber, på Jeres forståelse for vores retningslinier i forhold til sponsorering.

Mvh

OptiHorse

 


 


Sponsorater "Old News"

17 juni 05
Dressurstald Jemo i samarbejde med OptiHorse. 

Dressurstald Jemo

Dressurstald Jemo har 16 opstaldede heste og ponyer, som alle benyttes til konkurrence. Heste og ryttere fra Dressurstald Jemo har gennem de seneste 5 år vundet 35 individuelle mesterskaber og 4 holdmesterskaber, såvel nationalt som internationalt. 

Det er ikke nok, at hesten eller ponyen har kvalitet, og undervisningen er god. Det er mindst lige så vigtigt, at fodringen kan dække dét energi-, vitamin- og mineralbehov, som disse højtydende dyr kræver”, siger Jette Nevermann, daglig træner i Dressurstald Jemo.

Gennem årene havde vi selv sammensat vort foder, for at dække alle hestenes behov. Dette krævede, at vi skulle tage fra flere forskellige spande og huske det hele, hver eneste gang der skulle fodres.

Da alle vore heste og ponyer ofte er til stævner i ind- og udland, betød det også at rytterne selv havde ansvaret for at have disse tilskud med og huske at få givet hestene det hele i rette mængde.

Vi havde samtidig et ønske om at få lidt mere struktur i foderet og indledte derfor et samarbejde med OPTIHORSE om at finde det optimale foder for vor stald
” fortsætter Jette Nevermann.

Gennem ca ½ år fik vi rettet blandingen til, så foderet passede i den struktur, vi ønskede, med rette energiniveau osv. 
Vi oplever, at det nu, med OPTIHORSE, er hurtigt og enkelt at fodre, ligesom vi er sikre på, at alle heste og ponyer får det, de skal have. 
Det er naturligvis også vigtigt, at hestene kan lide blandingen - og dét kan de!
” slutter Jette Nevermann.


15 juni 05
Optihorse sponsor ved Rideklubben Ørsted Holme´s stævne d. 24. juni 2005.
Stævnet starter kl. 18.00, hvor den første rytter i den sidste og altafgørende afdeling for udtagelse af de endelige ponyryttere der skal repræsentere Distrikt 3 ved Alm. Brand’s Sjællandsmesterskab for hold, ponyer.

Ekvipagerne har kvalificeret sig gennem 2. indledende runder hhv. hos Midsjællands Rideklub og Hvalsø Rideklub, så det bliver spændende hvem der løber af med de endelige pladser.


15 april 05
Mød os på Darup rideklub´s udvidede C-stævne i dressur.
Optihorse er igen blandt sponsorene til Darup rideklub´s udvidede C-stævne i dressur i weekenden d. 23-24 april 2005. Optihorse opstiller stand ved samme, hvor alle er velkomne til at kigge forbi til en snak om foder, eller blot for at kigge på alle vores super gode stævne tilbud.


15 maj 04
Optihorse sponsor ved Midtsjællands landsstævne i dressur for ponies
I weekenden d. 22-23 maj 2004 er Optihorse
en af mange sponsorer ved MSR´s B-stævne i dressur for pony. Optihorse´s stand vil ved samme lejlighed være at finde på stævnepladsen.


15 maj 04
Optihorse sponsor ved Midtsjællands udv. C-stævne i dressur for ponies.
Kristihimmelfarts dag d. 20 maj 2004 er Optihorse
en af mange sponsorer ved MSR´s udv. C-stævne i dressur for hold (pony). Optihorse´s stand vil ved samme lejlighed være at finde på stævnepladsen.


10 maj 04
Optihorse sponsor ved Midtsjællands distriktstævne i dressur for heste
I weekenden d. 15-16 maj 2004 er Optihorse
en af mange sponsorer ved MSR´s udv. C-stævne i dressur for hest m. DSA kval. Optihorse´s stand vil ved samme lejlighed være at finde på stævnepladsen.


07 april 04
Optihorse hovedsponsor ved Darup rideklub´s udvidede C-stævne i dressur.
I weekenden d. 24-25 april 2004 var Optihorse
hovedsponsor ved DARK´s udvidede klubstævne i dressur. Optihorse´s stand var ved samme lejlighed at finde på stævnepladsen.


 

Gå til shoppen
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
© 2010 OptiHorse Alle rettigheder forbeholdt