Om OptiHorse Osted

OptiHorse flyttede i Maj 2014 ind i de nuværende rammer på Hovedvejen 233 i Osted, Lejre.

Butikken råder over et samlet areal på omkring 1000m2. Arealet dækker over ca. 425 M2 butiks areal, kursus lokale, lager og foderlager.

Så leder du efter nyt udstyr til din hest eller dig selv? Skal du købe foder eller tilskudsprodukter? Eller har du brug for vejledning og råd? Så er du altid velkommen i vores butik i Osted!
- Vi har gode parkeringsforhold (også til trailere, der kan holde lige foran døren).

På gensyn hos OptiHorse!

Kontakt
OptiHorse Osted
Hovedvejen 233
Osted
4320 Lejre
Tlf: 46141002
Mail: Osted@optihorse.dk

Personalet

  • Stine Eggert Nielsen: Butiksassistent med primært ansvar for sadler & bid.
  • Kimbel Kwaak: Butiksassistent med primært ansvar for Islænder udstyr & Polar pulsudstyr.

  • Maria Nolte Bager: Butiksmedhjælp / ungarbejder
  • Caroline Nørrekær Møller: Butiksmedhjælp / ungarbejder
  • Marta Brandt Gregersen: Butiksmedhjælp / ungarbejder
  • Nikita Rasmussen : Butiksmedhjælp / ungarbejder

  • Maya Lowe Balzersen: Butiksassistent afløser

  • Laila Clausen: Indehaver & ansvarlig for web, annoncering, sponsorater & indkøb

Stine har mange års erfaring indenfor rideudstyr. Nogle kender hende måske fra hendes tidligere ansættelser i Dyr I Centrum og Nygaard Rideudstyr i Roskilde. Begge steder har Stine været i butikken samt været udekørende bid og sadelkonsulent.
Stine har den 4½ år lange uddannelse som dyreassistent med speciale i hesten og hestens anataomi. Under skoleforløbet, mødte Stine en af danmarks førende Hestefysioterapeut-Hesteosteopat som forklarede en masse omkring sammenhængen, mellem tandproblemer og spændinger rundt om på hesten. Det fandt hun utrolig spændende og det var starten på hendes store interesse for bid, biltilpasning, og at afhjælpe de problemer kan medføre.
Udover dyreassistent uddannelsen, har Stine taget den lille træner uddannelse igennem DRF. Igennem undervisningen, fandt Stine sin helt store passion, sadel tilpasningen. Sadelen er af stor betydning, for om hesten kan yde sit optimale, at sadlen ligger korrekt.

Maria er en af vores friske afløsere. Maria er 20 år og aktiv konkurrencerytter i dressur. Maria startede til ridning 7 år gammel på Jonstrupgård og fik så sin egen lille pony da hun fyldte 8. Til hverdag rider hun undervisning hos Susanne og Lisbet Seierskilde. Maria har som ponyrytter bl.a. redet landsstævner, sjællandsmesterskab og Dm for hold på låneponyen Vanja. Maria har nu været ude at låne hest som hun skal ride op og fortsætte på, nu hvor ponyårene er udløbet.

Caroline er vores anden friske ungarbejder - er 18 år og aktiv konkurrencerytter. Caroline har redet siden hun var 6 år og i de seneste år har hun redet landsstævner på pony. Caroline er nu faldet for aldersgrænsen (for pony) og er derfor nu videre med en ung hest.

Maya er vores absolutte "udstyrs nørd" - altid frisk og følger de aktivt nyeste mode og trends for såvel udstyr til hesten som til rytteren. Maya har redet i 29 år, tidligere som spring/jagt rytter men nu primært indefor dressuren. Maya rider hos berider Dennis Holst og er på LA-MB niveau i dressur og LA i spring. Man kan også møde Maya på stævnepladserne eller som hobbyavler af Dansk Varmblodsheste på kårings- og skuepladserne. Maya og hendes mand, købte i 2004 Snoldelev Ridecenter, som hun driver i dag. SRC har plads til 40 heste/ponyer.

Laila grundlagde i 2003 OptiHorse i samarbejde med sin mand Henrik. OptiHorse startede i 2003 som foderproducent af individuelle foderblandinger til heste. Læs evt. mere under "Om OptiHorse".
Laila har avlet heste i 20 år, har bred erfaring indenfor alternativ træning og stor viden om foder og tilskudsprodukter.


 

Åbningstider
Man-fredag: 10-17.30
Lørdag: 10-14
Søndag: Lukket

Gå til shoppen
 
© 2011 OptiHorse Alle rettigheder forbeholdt