Om OptiHorse
OptiHorse flyttede i Maj 2014 ind i de nuværende rammer på Hovedvejen 233 i Osted, Lejre.

Butikken råder over et samlet areal på omkring 1000m2. Arealet dækker over ca. 425 M2 butiks areal, kursus lokale, lager og foderhal.

Så leder du efter nyt udstyr til din hest eller dig selv? Skal du købe foder eller tilskudsprodukter? Eller har du brug for vejledning og råd? Så er du altid velkommen i vores butik i Osted!
- Vi har gode parkeringsforhold (også til trailere, der kan holde lige foran døren).

På gensyn hos OptiHorse!

OptiHorse´s historie
OptiHorse startede tilbage i 2003 med at blande individuelle foderblandinger. Konceptet blev godt modtaget af hesteejere og allerede i november 2003 udvidede vi med en egentlig butik med salg af pleje- og tilskudsprodukter.

Foder produktionen har indtil 2008 været forbeholdt nærområdet omkring OptiHorse´s butik og dennes udleveringssteder, men forespørgsler fra øvrige Danmark gjorde at vi i 2008 har muliggjort fragt til hele landet. I samme ombæring udvidedes butikken dels til også at have noget udstyr til heste men også til en egentlig webshop.

I Nov. 2009 åbnede der en ny og langt større OptiHorse butik i Osted - centralt beliggende på Hovedvejen ca midt mellem Ringsted og Roskilde. I forbindelse med åbningen af butikken i Osted, er Gadstrup afdelingen blevet lagt om til lager og er der hermed kun åben for udlevering af bestilte varer mod forudgående aftale.

I forbindelse med denne udvidelse blev produktsortimentet ligeledes udvidet til at omfatte endnu flere af de velkendte kvalitetsmærker indenfor rideudstyr samt i mindre omfang også udstyr til hunde.

Siden 2009 er butikken i Osted vokset i både størrelse (vi råder nu over ca 250m2) og i personalestaben (vi er nu 6 dedikerede medarbejdere).

Varesortimentet har naturligvis fulgt med i udvidelserne og der er i løbet af de sidste tre år kommet mange flere mærker og varegrupper i butikken - blandt sidste kan vi nævne at vi nu forhandler foder fra Equsana og Brogården direkte fra butikken.

Indenfor rideudstyr bør vi, blandt de nyere, nævne kvalitetsmærker som Rider By Horse, Kingsland, HV Polo, CJ proline, Cavallo og Casco.

Selvfølgelig kan du også finde ’de gamle klassikere’ i butikken: Pikeur – Eskadron – Equipage – Catago – Döbert – Sprenger – Petrie – Roeckl – Wintec - Polar pulsmålere til heste –Lik-it – Monty Roberts – Biofarm Tilskudsprodukter – WeatherBeeta – Bucas og mange mange flere.

Vi forsøger altid at holde øjnene åbne for nye spændende varer og opdaterer kontinuerligt produktporteføljen.

 

Om OptiHorse Osted

Klik her for at læse mere om OptiHorse Osted, personalet eller finde åbningstider for butikken i Osted.

 

Læs også OptiHorse Nyheder

 

OptiHorse Osted... >Læs mere her
Gå til shoppen
 
© 2015 OptiHorse Alle rettigheder forbeholdt